Jump to content

Please read the Forum Rules before posting.

Photo

Module downloads not startings


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Rykheer

Rykheer

    New to Bible Support

  • Veterans
  • Pip
  • 2 posts
Offline

Posted 08 October 2012 - 01:44 AM

Hi there

I did a search for this on avaiable posts and did not find something similar. Hope I did not duplicate the topic.

I haven't used eSword for a number of years and just downloaded version 10.1. So this would be my first time using the new module downloader feature.

I have picked 2 translations (bibles) to be downloaded. The selcted items have bee successfully listed in the bottom pane.
* I then selected "Start" from the Downloads menu.
Nothing seems to be happening from this point on.

Since available resources are retrieved and displayed from which I can select, I assume that the problem is not a connectivity problem (settings or firewall).
I also restarted eSword twice.

FYI, I had to copy paste the proxy server address from my browser before resources could be retrieved in eSword.
The setting in my browser however is different in that it is set to "Use automatic configuration script" with an address field (from which I copied). The browser however is not set to  "Using proxy server wit LAN" where both address and port is specified ... as is done by eSword. Simply providing the proxy address without username and password in eSword, worked equally well. The port I had to assume was 80 (that option not selected and value not populated in IE).

Are there other connection settings somewhere else in eSword I need to change?
If all else fails, is it possible for me to download the translation I need directly from a web site somewhere an then reference them from withing eSword in some way?

Help very much appreciated.

#2 bodyjohn

bodyjohn

    Liking e-Sword

  • Members
  • PipPip
  • 17 posts
Offline

Posted 01 March 2019 - 03:35 AM

Hi there

I did a search for this on avaiable posts and did not find something similar. Hope I did not duplicate the topic.

I haven't used eSword for a number of years and just downloaded version 10.1. So this would be my first time using the new module downloader feature.

I have picked 2 translations (bibles) to be downloaded. The selcted items have bee successfully listed in the bottom pane.
* I then selected "Start" from the Downloads menu.
Nothing seems to be happening from this point on.

Since available resources are retrieved and displayed from which I can select, I assume that the problem is not a connectivity problem (settings or firewall).
I also restarted eSword twice.

FYI, I had to copy paste the proxy server address from my browser before resources could be retrieved in eSword.
The setting in my browser however is different in that it is set to "Use automatic configuration script" with an address field (from which I copied). The browser however is not set to "Using proxy server wit LAN" where both address and port is specified ... as is done by eSword. Simply providing the proxy address without username and password in eSword, worked equally well. The port I had to assume was 80 (that option not selected and value not populated in IE).

Are there other connection settings somewhere else in eSword I need to change?
If all else fails, is it possible for me to download the translation I need directly from a web site somewhere an then reference them from withing eSword in some way?

Help very much appreciated.

my friend can help you, wait!


Edited by bodyjohn, 01 March 2019 - 03:37 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users




Similar Topics



Latest Blogs