Jump to content

gtealw

Member Since 12 Jul 2011
Offline Last Active May 26 2020 09:58 AM
-----

#33599 Issue with Hebrew text in Thayer Unabridged module

Posted by gtealw on 14 May 2018 - 07:26 PM

All of my other installed dictionary modules display Hebrew text fine. It is only the Thayer Unabridged (download here) that I have a problem (see first image). The second image is what the Hebrew text should look like. Does anyone else have the same problem? Any ideas on how to remedy the issue?

 

Thanks,

 

Andre

 

thayer.jpg

thayer2.jpg

 

 

 

thayer.jpg




#29997 Splitting dictionary module

Posted by gtealw on 04 February 2017 - 02:34 PM

In T4, there is a command "Split a Module File". When I choose Select File, I can't choose any of my dictionary files (.dctx). Can I split a dictionary module with this command? 

 

Thanks for the help.




#26760 Bible Word Study

Posted by gtealw on 09 January 2016 - 02:10 PM

Is anyone familiar with the Logos Software Bible Word Search? It has the ability to do a vertical word study that shows how a particular Greek word (e.g. kosmeo) has been translated in a particular translation (e.g. NASB+) and then graphically show the distribution of the occurrences of each translated word(s). I have attached a picture of the pie chart. Is there any way (or a utility) to perform the same analysis in e-sword? The graphing is not critical but the data is very helpful. Thanks.

Attached Thumbnails

  • Logos_Search.jpg



#19634 Creating reference library with maps on e-Sword HD (ipad)

Posted by gtealw on 09 December 2013 - 02:03 PM

I am trying to create a reference library module that includes graphics files (png or jpg) of maps. I am using ToolTip Tool NT to create the REFI module. However, when I try to open the reference module in e-Sword HD on my iPad, I get a bunch of random characters followed by:

 

width="1264" height="1805" style="position:relative;float:right;border:0pt none;z-index:1001;margin:2.5pt 2.5pt 2.5pt 2.5pt;" title="embedded image (png)" alt="[image]" />.

 

Does anyone know what I am doing wrong?