Jump to content

Please read the Forum Rules before posting.

Photo
- - - - -

refi files


3 replies to this topic

#1 billhuff2002

billhuff2002

    Module Moderator

  • Moderators
  • 1,492 posts
  • LocationHagerstown, MD, USA
Offline

Posted 04 December 2018 - 12:58 AM

Can somebody help me.  I have downloaded several refi iles on my Win10 PC, using Esword version 11.1.0, into my E-Sword root directory, and cannot find them when searching for them using the Reference Library Icon. 

 

Any help with this will be greatly appreciated.



#2 JPG

JPG

    Bug Hunter

  • Members (T)
  • PipPipPipPipPip
  • 793 posts
Offline

Posted 04 December 2018 - 03:06 AM

Often in such cases the file has been sent to the Virtualstore

C:\Users\<your username>\AppData\Local\VirtualStore

 

Jon



#3 billhuff2002

billhuff2002

    Module Moderator

  • Moderators
  • 1,492 posts
  • LocationHagerstown, MD, USA
Offline

Posted 04 December 2018 - 05:55 AM

Thanks to Jon I have resolved my issue.  Was looking for the file under the incorrect name in my refence library.



#4 djmarko53

djmarko53

    e-Sword Addict

  • Members (T)
  • PipPipPipPip
  • 63 posts
  • Location64093
Offline

Posted 05 December 2018 - 08:43 AM

Bill,

 

In case you read this....  When I create Commentaries and Reference Works I always save

the .rtf source file in my e-Sword sub-directory where the e-Sword program is located.  Then,

when I compile the .cmtx, cmti, refx or .refi modules, e-Sword doesn;'t usually have any trouble

finding the module.  Of course, sometimes, for whatever reason, ToolTip NT will save the update

to the ToolTip subdirectory instead.  Then I have to go looking for it and copy the updated module

to the proper subdirectory so that the updated module actually shows up properly in e-Sword.





Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users




Similar Topics



Latest Blogs