Jump to content

Please read the Forum Rules before posting.

Photo
- - - - -

Problems with e-Sword version 11.2.2


53 replies to this topic

#41 Son seeker

Son seeker

    Liking e-Sword

  • Veterans
  • PipPip
  • 22 posts
Offline

Posted 26 November 2018 - 05:33 AM

In looking for a cause to this problem last week I compared the Syswow64 folders between the PCs where e-Sword ran normally and where it failed to start. No difference as far as I could tell.



#42 djmarko53

djmarko53

    e-Sword Fanatic

  • Members (T)
  • PipPipPipPipPip
  • 132 posts
  • Location64093
Online

Posted 26 November 2018 - 10:10 AM

I have been a e-Sword fanatic ever since the very beginning.

 

Now, I have been stumped for some time.  Here is the problem:

 

Upgraded to the latest Version of e-Sword and the ToolTip Creator by BH.

When I load my .rtf file into the TooTip, it doesn't show the Path and Filename at the Top.

But, that's not the only problem.  I am creating a Book collection of Charles Spurgeon's

Works.  The problem here is that Hyperlinks don't work when creating an ..refi (HD) Module.

I create the proper Bookmark, then create the Hyperlink in the Table of Contents to take

the user to the Bookmark where a particular book is located, and it doesn't work.

 

What gives?  I have been creating e-Sword user for a long time and cannot figure out

why Hyperlinks don't take me to the Bookmark.  For instance, each book in the Spurgeon

Book Collection would idealy have it's own bookmark that coincides with that book's lisiing

in the Table of Contents.  When I click on the Hyperlink in the Table of Contents, the little

window pops up reminding the User to Hit ''Control" and CLICK with the Mouse.   Nothing

happens!!  It just sits there and looks at me.  I thought this problem would go away when 

the HTML capability was added to e-Sword. 

 

For those who have downloaded the latest Version of Spurgeon's Book Collection dated

11/26/18, would you check out the first link in the Table of Contents and let me know if it

works for you?  I am fully aware of how to create and Internal Link, and external Link and

Bookmarks.  Haven't tried created external links, because I'm still wrestling with this 

problem of getting the Hyperlinks to work for the Bookmark(s).....

 

Any solutions?   I'd appreciate your comments.   Thanks....

 

Mark Johns

djmarko53@biblesupport.com



#43 JPG

JPG

    Bug Hunter

  • Members (T)
  • PipPipPipPipPip
  • 815 posts
Offline

Posted 26 November 2018 - 10:51 AM

From the user guide

 

 

A bookmark must be used in the same note where it’s defined. For example, you cannot define a bookmark in one study note and hyperlink to the bookmark from a different study note. The same restrictions apply to journal and topic notes.

 



#44 suomyreyub

suomyreyub

    New to Bible Support

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Offline

Posted 26 November 2018 - 08:01 PM

same problem for me.



#45 hersh-berger

hersh-berger

    New to Bible Support

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Offline

Posted 28 December 2018 - 08:04 AM

Is this subject closed?

I still have no resolution

 

Thank You



#46 billhuff2002

billhuff2002

    Module Moderator

  • Moderators
  • 1,506 posts
  • LocationHagerstown, MD, USA
Offline

Posted 28 December 2018 - 10:15 AM

If it is resolved, I need to know what to do.  I still cannot run 11.2.2.  I still get the same error as originally.



#47 JPG

JPG

    Bug Hunter

  • Members (T)
  • PipPipPipPipPip
  • 815 posts
Offline

Posted 28 December 2018 - 01:03 PM

Try a fresh download just to be sure. I know Rick did update the installer but it does not change the version of e-Sword from 11.2.2

Jon



#48 billhuff2002

billhuff2002

    Module Moderator

  • Moderators
  • 1,506 posts
  • LocationHagerstown, MD, USA
Offline

Posted 29 December 2018 - 12:22 AM

Thank you for the information.  I have now successfully installed 11.2.2.



#49 John Seventeen

John Seventeen

    New to Bible Support

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
Offline

Posted 29 December 2018 - 08:17 PM

Embarrassing.

I try downloading e-Sword.

Get the setup file and it doesn't setup.

What am I doing wrong?

I can't find it on my drive anywhere.

I got it off the e-Sword Site.

Is there one that self-extracts and sets up a desktop icon shortcut?



#50 JPG

JPG

    Bug Hunter

  • Members (T)
  • PipPipPipPipPip
  • 815 posts
Offline

Posted 30 December 2018 - 02:10 AM

Check the size of the downloaded file in file explorer window, it should be 58,482 KB, smaller if you look at properties, 57.1 MB (59,887,616 bytes)

If you have something smaller then you have not got a full download.

 

When you installed, did you get the advert at the end where your web browser opens begging you to donate?

 

What operating system are you using?

What antivirus type software do you have running?

Search your drive for e-sword.exe

 

 

 

Jon





Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users




Similar Topics



Latest Blogs