Jump to content

Please read the Forum Rules before posting.

Photo

Forum not letting me move an errant end-quote tag


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Deof Movestofca

Deof Movestofca

    Liking e-Sword

  • Veterans
  • PipPip
  • 26 posts
  • LocationUniverse, Sol System, Earth
Offline

Posted 02 February 2013 - 01:08 AM

In the post this link links to, I made two replies to Katoog, saw that the post was (and still is, despite all my efforts to correct it)  formatted wrong, and then switched to BBCode Mode to fix it by moving the end-quote tag.  I don't know if it's because of auto-save or something else, but when I switched back to regular mode, the tag returned to the wrong place.  Then I posted it and tried to edit the post, but the tag stubbornly refuses to stay where it's supposed to.



#2 Josh Bond

Josh Bond

    Administrator

  • Administrators
  • PipPipPipPipPip
  • 2,882 posts
  • LocationGallatin, TN
Offline

Posted 02 February 2013 - 01:57 AM

I think the issue is you can't have back to back quotes from the same person without text in between.

#3 Deof Movestofca

Deof Movestofca

    Liking e-Sword

  • Veterans
  • PipPip
  • 26 posts
  • LocationUniverse, Sol System, Earth
Offline

Posted 02 February 2013 - 10:50 PM

Except:

1) I did have text in between the two quotes;

2) The second quote that I had quoted from Katoog that was originally appearing has now disappeared; and,

3) When trying to edit the post, it will only allow me to add text within the last quote (see updated version of the post to see what I mean) and nothing after it.  If I press "enter" within the quote/end-quote frame, it simply creates another "Katoog said" box.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users




Similar Topics



Latest Blogs